Våra tränare

Vi har med omsorg handplockat de absolut bästa tränarna

Helene “Ice” Ahlson

Hundratals kunder kan inte ha fel: Helene kan sin sak!
Helene har över 15 års erfarenhet som Personlig Tränare. Hon är både kostrådgivare och hälso- & livsstilscoach, skribent och föreläsare inom kost, träning, fitness och hälsa.

Helene har själv tävlat i Bodyfitness med topplaceringar både nationellt och internationellt. Helene är för den breda massan även känd som gladiatorn “Ice” från tv-programmet “Gladiatorerna”.

Boris Kuzmic

Boris är personlig tränare. specialist i prehab, rehab, 3D-träning, soft tissue transformation, grenspecifik träning samt massör. Har under drygt 20 år drivit egna träningsanläggningar, tränat professionella idrottare inom NHL, PGA-touren, UFC och övriga kampsporter.

Boris ligger bakom ett flertal majorstitlar i golf, UFC vinster, VM-guld i Thaiboxning samt VM- och OS medaljer. Han har även mångårig erfarenhet som uppskattad tränare på träningsresor till bl a Playitas och varit ansvarig för bl a Atletveckan, GolfFys-resor samt KampFys-resor.

Gyula “CoachGyula” Bercsenyi

Gyula är aktivt tävlande inom bl a Crossfit, Mens Physique, Tyngdlyftning och Triathlon. Gyula är med över 25 års erfarenhet som personlig tränare, hälsocoach, livsstilsinspiratör och massör, ett stabilt ankare i laget.

Gyula är till vardags personlig tränare med funktionell träning, olympisk lyftning och Crossfit som specialitet. Vidare har den uppskattade Gyula mångårig erfarenhet som tränare på träningsresor till bl a Playitas och Turkiet för Fitnessveckan, Styrkeveckan, Atletveckan, samt de Internationella Träningsveckorna.

Samuel Seung Chan Ericsson

Få har missat Samuels spektakulära träningsinlägg i sociala medier. En fantastisk atlet och kampsportare, med gedigen erfarenhet av att träna klienter till toppresultat. Samuel är en sann inspiratör och har bland annat handplockats att leda träningspass på NIKE:s stora convent inför 1 000 deltagare. Vi får lära oss enkla grundtekniker, samt effektiva träningsövningar och lära oss mer om hur vi kan bygga ett personligt varumärke i sociala medier. Samuel är “Top Voted Influencer at Instagram” och grundare at Excellence Fighting Championship, samt just nu aktuell för olika filmroller.

Följ Samuel på sociala medier

Möt teamet bakom PT-Travel