Vad är PT Travel?

PT-travel är för dig som vill träna som eliten. Lite tuffare, med lite mer hjärta…

Träning med PT-travel kommer att ge din träning en helt ny innebörd. Du är ofta mycket bättre än du tror! Vårt mål är att vara den coach du har längtat efter. Ja, helt enkelt en resebyrå för dig som vill kombinera kvalitativ träning, med gemenskap på nogsamt utvalda resmål där du samtidigt får coachning av ett minst sagt kompetent team.

Varför ska jag välja PT Travel?

Den sammantagna erfarenheten i ägargruppen bakom PT-Travel saknar motstycke i branschen avseende den typ av träning som vi representerar. Ordet kräsen är en underdrift.

Vilka garantier har jag?

Med PT-travel kan du vara säker på att du får träna på riktigt. Vi använder endast handplockade tränare valda med omsorg och är lyhörda för individuella önskemål på plats. Alla våra resor innefattar dessutom den konsumentskyddande resegarantin, tack vare samarbete med 360 Travel Group AB.

Hur ser upplägget ut?

Våra träningsupplägg presenteras inför respektive resa. Allt från powerwalks till våra anpassade PT-pass lägger grunden för att du kommer att nå dina mål och få ny inspiration. Vi ger med andra ord proffsreceptet. Du bakar sedan klart.

Team PT-travel

Vi har över 100 års sammantagen erfarenhet av träning!

 • Eric Bremberg
  Eric Bremberg Kundservice & Bokning

  Eric och hans team sköter bokningar och kundservice. Vältränad medgrundare och delägare i den trygga samarbetspartnern 360 Travel Group AB, grundat 2011. En researrangör genom viken vi ställer lagstadgade resegarantier till Kammarkollegiet och medlemmar i Svenska Resebyråföreningen.

  Kundservice vardagar 9-15
  Telefon: +46 770 220111
  Epost: info@pt-travel.se

 • Boris Kuzmic
  Boris Kuzmic Program & Säljansvarig

  Boris ser till att du får ut maximalt av din resa. Han är en av Sveriges mest erfarna och välutbildade PT:s och har under sina tjugo år i träningsbranschen arbetat både som PT, coach, massör, affärskonsult och föreläsare. Boris driver idag det nystartade PT-gymmet KUZMIC´s i centrala Stockholm.

  Kontaktuppgifter
  Tel: +46 708 998222
  Epost: boris@pt-travel.se

 • Ove Rytter
  Ove Rytter Kvalitetssäkring

  Ove kontrollerar både resmålens kvalitet och tränarnas kompetens, med samtidigt vurmande för att det ska hända något extra på resmålen. Arrangör av de första träningsresorna i Sverige, startade bland mycket annat BODY Magazine 1981, grundade Fitnessfestivalen 2004 och har trettiosju års branscherfarenhet.

  Kontaktuppgifter
  Tel: +46 708 321212
  Epost: ove@pt-travel.se